De apps die wij ontwikkelen bieden uitgebreide opties voor anderstaligen, waarbij alles meertalig beschikbaar is! De volgende onderdelen zijn inbegrepen: (1) veiligheid, (2) een complete cursus NT2 (niveau A2), een multimediale module voor de Kennismaking Nederlandse Maatschappij (KNM) en tot slot de module die ingaat op een specifiek beroep bijvoorbeeld schoonmaken. Op dit moment hebben we in het kader van leefbaarheid in wijken een app ontwikkeld met de naam Buurtwijzer. Deze bevat al een groot aantal onderdelen die ook bij Beroepstaal worden aangeboden.

Nederlands leren voor iedereen

Ontdek de universele methode om Nederlands te leren! Ongeacht iemands moedertaal, stap voor stap naar Nederlands, niveau A2. Een unicum in taalverwerving, mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de nieuwste AI-technieken. Omdat de methode uitgaat van een smartphone kan iedereen er 24/7 gebruik van maken. Onnodig te zeggen hoe belangrijk deze methode is voor statushouders, arbeidsmigranten en vluchtelingen.

Beroepstaal heeft de expertise

De app Buurtwijzer is volledig door ons ontwikkeld en we hebben hierbij de nieuwste AI-technieken gebruikt. Zo zijn er presentatrices die in vloeiend Arabisch, Pools, Oekraïens, enz. uitleg geven. Dat kan tegenwoordig met de nieuwste AI-technieken. Omdat er sprake is van een multimediale omgeving domineren video’s en audio. Video's en audiofragmenten kunnen het leven in Nederland in een realistische context weergeven, inclusief gesprekken, dagelijkse situaties en culturele aspecten.

Een oplossing voor het gebrek aan NT2-docenten

Leer NT2 en KNM Op Zakformaat: Altijd en Overal Multimediaal Leren! De lessen NT2 en KNM moeten zoals bekend door NT2-docenten en daartoe geaccrediteerde instellingen gegeven worden. Helaas is er een enorm tekort aan docenten en zijn er te weinig instellingen. Bovendien is bekend dat veel statushouders en arbeidsmigranten er niet aan toekomen om verder gelegen onderwijscentra te bezoeken.

extra mogelijkheden voor personalisatie

Alhoewel wij voorstander zijn om drempels zo laag mogelijk te houden en dus daar waar bijvoorbeeld overheidsinstanties een voorlichtingstaak hebben er in het geheel geen drempel zou mogen zijn, bieden wij voor bedrijven en instantie de mogelijkheid tot personalisatie aan. Dit kan bijvoorbeeld om een extra gedeelte on-boarding gaan. Daarnaast kan het zijn dat informatie over belangrijke voorzieningen zoals vervoer en onderkomen specifiek aan bedrijven gebonden is. De opzet van onze app is zodanig dat dit probleemloos kan.

Onze Integratie aanpak

 • Toegankelijkheid
 • Taalbegrip
 • Visuele ondersteuning
 • Interactieve leermogelijkheden
 • Flexibiliteit
 • Gericht op veiligheid en productiviteit
 • Meertalige ondersteuning
 • Up-to-date en interactief
 • Dynamisch, inclusief en effectief leren
 • Kennismaking met het leven in Nederland
 • Integratie in de Nederlandse samenleving

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Een thuis in een vreemd land: Wij bieden hulp bij elke stap!